Organisatie

Veelgestelde vragen

TICKETVERKOOP

 

Waar kan ik tickets kopen?
Op de website van het WK (www.limburg2018.nl) kunt u tickets kopen onder het kopje "Tickets". Hier kunt u tickets aanschaffen voor zaterdag 3 februari, zondag 4 februari en combitickets voor beide weekenddagen. 


Hoe kan ik een VIP ticket / Hospitality pakket aanschaffen?
Voor meer informatie of het bestellen van een individueel VIP ticket of een Hospitality pakket verzoeken wij u om een mail te sturen naar info@limburg2018.com. Hier kunt u tevens een VIP ticket of Hospitality pakket bestellen. 


Kan ik ook fysiek een kaartje kopen in de winkel?
In nederland zijn geen fysieke verkooppunten voor het WK. In België zijn wél verschillende verkooppunten, de volgende link laat u zien waar u deze verkooppunten kunt vinden: Verkooppunten


Is het mogelijk om groepskorting te krijgen op de tickets?
Ja, dit is mogelijk vanaf 50 stuks. Indien u 50 stuks wenst te bestellen kan dit via het bestelproces op de website. Indien u méér dan 50 tickets wilt bestellen kunt u een mail sturen naar info@limburg2018.com met het aantal tickets dat u graag wilt bestellen.


Wat is een collector ticket?
Het Collector Ticket is niet alleen maar een toegangsbewijs – het is een stijlvol, verzamelbaar aandenken voor de fan die nooit meer wil vergeten dat hij/zij erbij was!

 


 

 

BEREIKBAARHEID

 

CAMPERS/CARAVANS

Is er een aparte parkeerplaats voor campers ingericht?

Nee, vanuit de organisatie van het WK is er géén parkeerplaats voor campers gefaciliteerd. Indien u met de camper komt dient u zelf een camping in de omgeving te benaderen voor een camperplaats. AUTO

Kan ik een parkeerplaats reserveren?

Nee, het is niet mogelijk om een parkeerplaats te reserveren. Alleen als u een VIP kaart / Hospitality pakket heeft besteld zijn VIP parkeerplekken voor u geregeld nabij het parcours. 


Hoeveel kost het om de auto te parkeren?
De parkeergelegenheden die vanuit het WK worden aangeboden zijn gratis. In Margraten wordt een parkeerplaats ingericht, vanuit daar zullen pendelbussen richting het WK rijden. Tevens wordt in Valkenburg een zelfde soort parkeerplaats gefaciliteerd. De overige parkeergelegenheden van Valkenburg en omgeving zijn aan het normale uur-/dagtarief. 

Parkeerplaats Margraten: Bergemotte Margraten, vanaf hier rijden pendelbussen naar het WK.
Parkeerplaats Hekerweg: Hekerweg Valkenburg, vanaf hier rijden pendelbussen naar het WK.


VIP parkeerplekken
De ingang van het VIP parkeerterrein is Sibberweg in Berg en Terblijt.  Er komen overal borden te staan met WK Cyclocross P-VIP. Als men deze volgt komt men op het VIP parkeerterrein. Aanrijden voor VIPs kan het beste via A2 en dan N590.


Minder validen parkeerplaats
Indien u minder validen bent kunt u een mail sturen naar info@limburg2018.com. U krijgt dan van ons een invaliden parkeerticket met de benodigde informatie.OPENBAAR VERVOER

Kan ik het WK met het openbaar vervoer bereiken?
Ja, het WK is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit Maastricht en Heerlen rijdt iedere 15 min. een trein richting Valkenburg. Vanuit het station is het dan nog 20 min wandelen tot aan het WK, hier zal bewegwijzering voor aanwezig zijn. Kijk voor actuele reisinformatie op 9292.nl.AFZETPLEK

Is er een afzetplek aanwezig om mensen kort bij het WK af te zetten? 
Ja, er is een “Kiss and Ride” op de Rijksweg in Vilt t.h.v. St. Rochesplein. Volg hiervoor de borden “kiss ’n Ride”.BUSSEN

Wij komen met een tourbus/supportersbus, hoe gaat dit in zijn werk?
De buschauffeur kan zijn passagiers op de Beatrixsingel in Valkenburg afzetten, om vervolgens de bus te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats. U hoeft hier géén ticket voor aan te vragen.

 

P+R MAASTRICHT-NOORD
Het P+R-terrein Maastricht Noord is gemakkelijk bereikbaar via snelwegafrit Beatrixhaven (afrit 52: Maastricht Noord). Deze afrit heeft een rechtstreekse verbinding met de A2 en de A79.

Adres:
Hoekerweg
Maastricht

Vanaf station Maastricht-Noord kunt u met de trein naar Station Valkenburg (richting Heerlen). Vanaf hier kunt u lopen naar het evenemententerrein.

 


 

 

OVERIGE INFORMATIEVrijwilligers
Vrijwilligers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar vrijwilligers@limburg2018.com


Kinderen
Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis, echter moet hier wel een kaartje voor besteld worden. Dit gebeurd op dezelfde manier als een ander kaartje bestellen. Vanaf 12 jaar geldt een regulier ticket.


Standplaats
Indien u een standplaats wilt bemachtigen voor het WK hebben wij de volgende gegevens nodig:

  1. Hoeveel vierkante meters heeft u nodig? Is dit op één locatie of meerdere?
  2. Heeft u een eigen tent of wilt u dat wij dit voor u regelen?
  3. Heeft u elektriciteit nodig? Misschien andere faciliteiten?


Deze informatie ontvangen wij graag op info@limburg2018.com.

Bestel nu je ticket!

De UCI Cyclo-Cross World Championships zijn ieder jaar weer hét hoogtepunt in het Cyclo-Cross-seizoen.
Liefhebbers, supporters, maar ook de coureurs hunkeren keer op keer naar het belangrijkste weekend van het seizoen!
Beleef het ook mee en maak een keuze uit een van de onderstaande tickets!

3 februari 2018

Zaterdag Ticket

4 februari 2018

Zondag Ticket

3 & 4 februari 2018

Weekend Ticket

official partners