Academy

Founders

MARGIT BOSCH
Margit Bosch helpt het WK Cyclo-Cross 2018 en de partners van het WK eventvraagstukken juist te formuleren, zodat ze aansluiten op de belevingswereld van jong talent, passen binnen de competenties van het onderwijs, maar ook aansluiten op de behoeften van (de partners van) het WK Cyclo-Cross  2018. 'Haal het beste uit jezelf.' Dat is mijn motto.

Door 13 jaar ervaring in het hoger onderwijs weet ik dat jonge mensen er pas achter komen hoe en waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen, als ze eerst het leven 'proeven' door te werken, te reizen en/of stages te lopen. Tegelijkertijd zie ik onderwijs en bedrijfsleven kampen met de vraag hoe zij het beste uit (jong) talent - en soms ook uit zichzelf - kunnen halen, maar ook met welk talent het beste matcht met hun organisatie.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen van verschillende leeftijden en culturen te inspireren en te versterken om het beste uit zichzelf te halen. Dat doe ik vanuit mijn eigen bedrijf A Bunch of Choices en bij grootschalige events en projecten zoals Limburg 2018 Academy.

margit.bosch@limburg2018.comRENÉ BLOM
René Blom is de verbinder, aanjager en motivator. Bij Limburg 2018 Academy zorgt hij ervoor dat alle betrokken partijen zoveel mogelijk op één lijn komen en blijven. 'Etaleer schoonheid.' Dat is mijn motto.

Mijn jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche, het onderwijs en mijn bedrijf Listo Events heeft mij doen inzien dat het niet vanzelfsprekend is dat je je kunt omringen met louter en alleen nieuwsgierige, gemotiveerde en ambitieuze jongeren. Maar ze zijn er volop!

Limburg 2018 Academy biedt deze jongeren een podium waar het talent tot leven komt en alle ruimte krijgt. Mijn missie is om dit jonge talent te etaleren, zichtbaar te maken naar de buitenwereld toe en op die manier een bijdrage te leveren aan een verdere stap in hun professionele carrière.

Deze kanjers werken aan diverse WK Cyclo-Cross 2018 gerelateerde vraagstukken waarbij wij ze begeleiden om tot een succesvol resultaat te komen. Hierdoor ontstaat een team van gedreven mensen die hun passie volgen. Mijn rol als verbinder, aanjager en motivator zal bijdragen om er een zichtbaar en hecht team van te maken - ieder met een eigen verhaal en een eigen prestatie - dat er voor de volle 100% voor gaat. Kortom, een team om trots op te zijn!

rene.blom@limburg2018.com 
KLIK OP DE ONDERSTAANDE LINKS VOOR MEER INFORMATIE OVER:

Bestel nu je ticket!

De UCI Cyclo-Cross World Championships zijn ieder jaar weer hét hoogtepunt in het Cyclo-Cross-seizoen.
Liefhebbers, supporters, maar ook de coureurs hunkeren keer op keer naar het belangrijkste weekend van het seizoen!
Beleef het ook mee en maak een keuze uit een van de onderstaande tickets!

3 februari 2018

Zaterdag Ticket

4 februari 2018

Zondag Ticket

3 & 4 februari 2018

Weekend Ticket

official partners