Academy

Stages en opdrachten

De WK Cyclo-Cross 2018 organisatie en haar partners zijn ervoor aan het zorgen dat het WK Cylco-Cross 2018 te Valkenburg een onvergetelijke beleving wordt. Om dit te bewerkstelligen zoeken wij bijzondere, talentvolle mensen die de vertaalslag kunnen maken van schets naar werkelijkheid. Daarom kunnen we jouw expertise goed gebruiken in ons team.


Het WK Cyclo-Cross 2018 heeft de volgende stagevacatures beschikbaar:


WIL JIJ:

  • Komend half jaar al jouw talenten, leergierigheid en ambitie inzetten bij het uitvoeren van de geschetste werkzaamheden voor het WK Cyclo-Cross 2018?
  • Een uniek evenement als WK Cyclo-Cross 2018 op je CV zetten?
  • Je samen met andere talenten inzetten om het WK Cyclo-Cross 2018 tot een fantastisch succes te maken waar je trots op kunt zijn? 


GE√ŹNTERESSEERD OM BIJ HET WK CYCLO-CROSS 2018 VALKENBURG AAN BOORD TE KOMEN?
Vertel ons over jouw passies en talenten en hoe die passen bij de geschetste vacature en afdeling; vertel ons jouw verhaal. Je mag dit verhaal vertellen op elke manier die je maar wilt en liefst op een manier die bij je past.

We laten de vorm waarin jij je aan ons wilt presenteren helemaal vrij.
Houd alleen rekening met onderstaande criteria:

  • het is zeker niet verplicht om een standaard sollicitatiebrief te sturen, we vinden het juist leuk als je een andere vorm gebruikt die weergeeft wie jij bent en wat je kan;
  • w√©l vinden we het belangrijk om je CV te vangen (ook hierbij geldt: in een vorm/opzet die goed weergeeft wie jij bent);
  • wij beoordelen op inhoud, de vorm geeft jouw persoonlijkheid weer;
  • het is ook mogelijk dat jouw talent en bijdrage op een ander vlak ligt dan de studie die je volgt of gevolgd hebt, waarmee we willen zeggen dat studierichting voor ons niet alles bepalend is. Laat ons wel weten waar jouw talent en/of passie uit blijkt!VRAGEN OF REAGEREN?
Neem dan contact op met Margit Bosch, margit.bosch@limburg2018.com of bel 06 - 41 37 04 31.


AFSTUDEREN, OPDRACHTEN EN ANDERE MOGELIJKHEDEN
Ben jij bijzonder, talentvol en wil je jouw expertise inzetten om van het WK Cyclo-Cross 2018 een onvergetelijke beleving maken, maar staat wat jij voor ons kan en wil betekenen niet in dit overzicht met stagemogelijkheden? 

Pak dan nu je kans en vertel ons wat je in huis hebt en hoe dat een bijdrage kan leveren aan het WK Cyclo-Cross 2018. Wij staan heel erg open voor het bieden van kansen aan gemotiveerd jong talent.
KLIK OP DE ONDERSTAANDE LINKS VOOR MEER INFORMATIE OVER:

Bestel nu je ticket!

De UCI Cyclo-Cross World Championships zijn ieder jaar weer hét hoogtepunt in het Cyclo-Cross-seizoen.
Liefhebbers, supporters, maar ook de coureurs hunkeren keer op keer naar het belangrijkste weekend van het seizoen!
Beleef het ook mee en maak een keuze uit een van de onderstaande tickets!

3 februari 2018

Zaterdag Ticket

4 februari 2018

Zondag Ticket

3 & 4 februari 2018

Weekend Ticket

official partners